what going on?

Westworld 1x5

Contrapasso

Gledaj Westworld 1×5 2016 online sa prevodom potpuno besplatno!

Priča počinje prilikom jednog rutinskog ažuriranja umjetne inteligencije naših “domaćina” koji naseljavaju tematski park. Nešto očito nije prošlo kako treba i domaćini počinju prikazivati znakove “buđenja”. Dok se osoblje parka, zaduženo za rad cjelokupne situacije, ispituje što je pošlo po zlu, domaćini počinju sanjati, osjećati, prisjećati se. Sve je to vrlo novo, ali ne i iznenađujuće za idejnog tvorca parka i njenog genijalnog, ali pomalo povučenog kreativnog rukovodioca, dr. Roberta Forda (Anthony Hopkins). Ford svojom distanciranošću pokazuje da mu sve ovo nije neobično i da neke stvari krije od osoblja, ali i vlasnika parka i dioničara. Hopkins je fascinantan u ulozi u kojoj se zasad vrlo rijetko pojavljuje, ali blista svaki put na ekranu. Hladnokrvno i odmjereno, uvijek sa skrivenom namjerom, njegov dr. Ford tek u četvrtoj epizodi polako nagovješćuje što zapravo i želi.

Filmoserije | Westworld 1×5 2016 sa prevodom..
IMDB link

Oct. 30, 2016

Westworld season 1

Disclimer: All of the free movies found on this website are hosted on third-party servers that are freely available to watch online for all internet users.
Any legal issues regarding the free online movies on this website should be taken up with the actual file hosts themselves, as we're not affiliated with them.